Preskoči na vsebino
Loader

Izobraževanja

Razvijamo kulturo kakovosti

Izobraževanja

Logotip
Investiranje v znanje izplača najvišje obresti.Benjamin Franklin

Univerza v Mariboru pripravlja izobraževanja Izpopolni UM. V ospredju je visokošolska didaktika s poudarkom na pedagoški odličnosti ter sodobnih metodah poučevanja, ker pa uspešnost organizacije temelji na visoko usposobljenih in zadovoljnih sodelavcih, pripravljamo tudi številne delavnice za prepoznavanje ključnih kompetenc zaposlenih pri svojem delu ter zadovoljstvo na delovnem mestu. Dogodki Izpopolni UM so namenjeni tudi usposabljanju doktorskih študentov za pridobitev prenosljivih znanj.

Izobraževanja izvajajo izkušeni visokošolski učitelji in sodelavci Univerze v Mariboru, pa tudi mednarodno priznani in kompetentni strokovnjaki iz drugih organizacij v Sloveniji in tujini, ki imajo bogate izkušnje in ustrezna strokovna znanja.

Prepričani smo, da bomo prispevali k vsestranskemu razvoju zaposlenih, sledili viziji Univerze v Mariboru in prispevali k povečanju kulture kakovosti univerze, posledično pa pomagali študentom pri njihovem študiju in delu, kot tudi zaposlenim, da bo njihova izkušnja v procesu neformalnega izobraževanja čim bolj pozitivna.

Udeležba na dogodkih za izboljšanje pedagoškega dela je za visokošolske učitelje Univerze v Mariboru ovrednotena s točkami.

Udeleženci prejmete potrdilo o udeležbi na dogodku v elektronski obliki.

Na dogodke se prijavite in odjavite s svojo digitalno identiteto.

Posnetki nekaterih izobraževanj so objavljeni na spletnem mestu SharePoint.

Oddelek za razvoj in študentske zadeve

Danilo Majcen, vodja Službe za razvoj kariere zaposlenih

Zapri