Preskoči na vsebino
Loader

Izobraževanja

Razvijamo kulturo kakovosti

Izobraževanja

Investiranje v znanje izplača najvišje obresti.Benjamin Franklin
Logotip

Univerza v Mariboru pripravlja izobraževanja za zaposlene »Izpopolni UM«, s poudarkom na inovativnem poučevanju oziroma podpori visokošolskim učiteljem in njihovemu didaktičnemu usposabljanju. Skladno z Erevanskim in Pariškim komunikejem je v ospredju visokošolska didaktika s poudarkom na pedagoški odličnosti ter sodobnih metodah poučevanja. Ker uspešnost organizacije temelji na visoko usposobljenih in zadovoljnih sodelavcih, pripravljamo tudi številne delavnice za prepoznavanje ključnih kompetenc zaposlenih pri svojem delu ter zadovoljstvo na delovnem mestu.

Izobraževanja izvajajo izkušeni visokošolski učitelji in sodelavci Univerze v Mariboru, pa tudi mednarodno priznani in kompetentni strokovnjaki iz drugih organizacij v Sloveniji in tujini, ki imajo bogate izkušnje in ustrezna strokovna znanja.

Aktualno

Prepričani smo, da bomo prispevali k vsestranskemu razvoju zaposlenih, sledili viziji Univerze v Mariboru in prispevali k povečanju kulture kakovosti univerze, posledično pa pomagali študentom pri njihovem študiju in delu, kot tudi zaposlenim, da bo njihova izkušnja v procesu neformalnega izobraževanja čim bolj pozitivna.

Udeležba na dogodkih za izboljšanje pedagoškega dela je za visokošolske učitelje Univerze v Mariboru ovrednotena s točkami.

Udeleženci prejmete potrdilo o udeležbi na dogodku v elektronski obliki.

Na dogodke se prijavite in odjavite s svojo digitalno identiteto.

Posnetki nekaterih izobraževanj so objavljeni na videostoritvi Microsoft Stream (MS Stream).

Danilo Majcen

vodja Službe za razvoj kariere zaposlenih

Zapri