Preskoči na vsebino
Loader

Za novinarje

Za novinarje

Dobrodošli v medijskem središču Univerze v Mariboru. Tukaj boste našli vse potrebne kontaktne informacije, imenik strokovnjakov, najnovejše novice, koledar dogodkov in veliko več.

Oddelek za kabinet rektorja in odnose z javnostmi skrbi za komunikacijo z mediji, se odziva na novinarska vprašanja, ureja zahteve po intervjujih s strokovnjaki in predstavniki področij, skrbi za ozaveščanje javnosti o dosežkih in dogajanju na Univerzi v Mariboru ter nudi podporo medijem v transparentnem in ažurnem obveščanju javnosti.

Kontakt

Alenka Ribič

Petra Štraus

samostojna strokovna delavka za promocijo

mag. Barbara Petrovič

samostojna strokovna delavka za promocijo

Za objave znotraj UM

Vljudno prosimo, da za objave preko komunikacijah kanalov UM (splet, intranet in družbena omrežja) uporabite komunikacijski obrazec, ki je je namenjen podajanju osnovnih informacij o dogodku / aktivnostih / dosežkih posameznih članic Univerze v Mariboru, ki jih Oddelek za odnose z javnostmi in promocijo uporabi za obveščanje.

Prosimo vas, da nam izpolnjen obrazec pošljete na e-naslov: enovice@um.si, in sicer najkasneje v četrtek za aktivnosti, ki so predvidene za komuniciranje v naslednjem tednu. 

Obrazec za izvedbo komunikacijskih aktivnosti

Zapri