Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 17. Jun 2021

Deli z drugimi

Zbiranje primerov praks v okviru projekta pobude OECD in Evropske komisije LMRO

​Univerza v Mariboru se je odzvala pozivu OECD in sodelujemo v projektu pobude OECD in Evropske komisije LMRO »Labour Market Relevance and Outcomes of Higher Education«, ki se mu je v začetku leta 2020 pridružilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.  Vabimo vas k izpolnitvi in...

​Univerza v Mariboru se je odzvala pozivu OECD in sodelujemo v projektu pobude OECD in Evropske komisije LMRO »Labour Market Relevance and Outcomes of Higher Education«, ki se mu je v začetku leta 2020 pridružilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. 

Vabimo vas k izpolnitvi in oddaji vprašalnika katerega namen je zbrati informacije o tovrstnih praksah za namen priprave nacionalnega poročila in t.i. peer-learning mednarodne tematske seminarje, ki bodo izvedeni v okviru projekta LMRO, nanje pa bodo k predstavitvi vabljeni primeri praks.  

Vprašalnik je na voljo TUKAJ. 

K izpolnitvi in oddaji vprašalnika ste vabljeni vsi vabljeni sodelavci slovenskih visokošolskih zavodov, ki ste vključeni pri načrtovanju, oblikovanju, postavitvi, izvajanju in sprotnem razvoju praks, ki se nanašajo na eno ali več prioritetnih področij pobude LMRO, ki so opredeljena v grafičnem pregledu in predstavljajo analitični okvir pobude LMRO.

Rok za oddajo vašega primera/prakse, ki bi ga želeli deliti, je podaljš​an do 31. julija 2021. Izpolnjevanje vam bo vzelo med 30 in 40 minut.​


Kategorije

Datum

  • 17. Jun 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri