Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 19. Jan 2023

Deli z drugimi

Vprašalnik o zamenjavi HRK v EUR in vključitvi Hrvaške v Schengen območje

Hrvaška je znana kot turistična destinacija, kjer mnogi preživljajo svoj dopust, jo obiščejo zaradi podaljšanega vikenda, ogleda različnih znamenitosti, dogodkov ... S 1. 1. 2023 je kot uradno plačilno sredstvo prevzela EUR namesto HRK (kune) in vstopila v Schengen območje, oziroma »EU brez meja«. 

pexels-pixabay-259249

Hrvaška je znana kot turistična destinacija, kjer mnogi preživljajo svoj dopust, jo obiščejo zaradi podaljšanega vikenda, ogleda različnih znamenitosti, dogodkov … S 1. 1. 2023 je kot uradno plačilno sredstvo prevzela EUR namesto HRK (kune) in vstopila v Schengen območje, oziroma »EU brez meja«. 

Raziskovalci Fakultete za turizem UM, doc. dr. Gregor Jagodič, doc. dr. Maja Borlinič Gačnik in asist. Mihaela Franjić, so pripravili kratek anketni vprašalnik o zamenjavi HRK v EUR in vključitvi Hrvaške v Schengen območje in vas prosijo za izpolnitev enega izmed spodaj navedenih vprašalnikov.

Z vprašalnikom želijo preveriti, kako bosta omenjeni informaciji po vašem mnenju vplivali na razvoj turizma na Hrvaškem.

Vprašalnik v slovenskem jeziku.

Vprašalnik v hrvaškem jeziku.

Vprašalnik v angleškem jeziku.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujejo!


Kategorije

Datum

  • 19. Jan 2023

Deli z drugimi

Več novic

Zapri