Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 9. Nov 2020

Deli z drugimi

Vabilo k udeležbi na spletnem dogodku Roadshow – tujina mene mika

​ ​ Društvo v tujini izobraženih Slovenk in Slovencev (VTIS) vabi k udeležbi na spletnem dogodkuRoadshow - tujina mene mika.

​ ​

Društvo v tujini izobraženih Slovenk in Slovencev (VTIS) vabi k udeležbi na spletnem dogodkuRoadshow – tujina mene mika.

Vas mika študij v tujini in iščeš nasvete? Vas zanimajo zgodbe in izkušnje Slovencev, ki so študij in življenje v tujini izkusili na lastni koži? Pridružite se online dogodku, kjer bodo člani društva VTIS delili praktične nasvete in odgovorili na vsa vprašanja o tem, kako se uspešno pripraviti na začetek študija in selitev v tujino. Na dogodku boste imeli priložnost spoznati člane društva z študijskimi izkušnjami iz Avstrije, Velike Britanije, Nemčije, Nizozemske, Švice, ZDA, Španije, Danske in Francije. Predstavili pa bomo tudi druge aktivnosti društva VTIS, katerih namen je, da vam olajšajo iskanje akademskih priložnostih po svetu.

Dogodek bo potekal v četrtek, 12. 11. 2020, ob 19. uri, na online platformi Zoom. Za udeležbo je obvezna prijava preko Eventbrita: https://www.eventbrite.com/e/vtis-roadshow-vse-o-studiju-v-tujini-tickets-124150717137

Na dogodku bodo​ sodelovali tudi partnerji društva: LV Prospects, Ad futura, Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija (ASEF), United World Colleges in IntegralEdu.


Kategorije

Datum

  • 9. Nov 2020

Deli z drugimi

Več novic

Zapri