Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Datum

  • 28. Sep 2021

Deli z drugimi

Vabilo k sodelovanju pri raziskavi Stališča in namere iskanja pomoči v duševni stiski

​Spoštovani študentje in študentke,     v sklopu projekta Ukrepi na področju obvladovanja širitve COVID-19 s poudarkom na ranljivih skupinah prebivalstva, ki ga izvaja NIJZ, so rezultati raziskave med študenti pokazali visoko stopnjo razširjenosti duševnih stisk v času epidemije. Da ...

​Spoštovani študentje in študentke,  
 
v sklopu projekta Ukrepi na področju obvladovanja širitve COVID-19 s poudarkom na ranljivih skupinah prebivalstva, ki ga izvaja NIJZ, so rezultati raziskave med študenti pokazali visoko stopnjo razširjenosti duševnih stisk v času epidemije. Da bi z projektnimi aktivnostmi lahko kar najbolje odgovorili na trenutno stanje in potrebe, vas prosimo, da za sodelovanje v raziskavi Stališča in namere iskanja pomoči v duševni stiski.  

 

Raziskava je dostopna na spletni povezavi:https://anketa.nijz.si/dusevnozdravje

 

S sodelovanjem v raziskavi nam boste pomagali pridobiti vpogled v trenutno stanje, kar nam bo pomagalo pri pripravi prihodnjih ustreznih podlag in učinkovitih rešitev. Vljudno vas prosimo, da odgovorite na vsa vprašanja, saj bomo le tako lahko pridobili celosten vpogled v trenutno situacijo. Sodelovanje v raziskavi je prostovoljno, za kar boste potrebovali približno 15 minut.   

 
Vsi podatki, zbrani s to raziskavo, bodo popolnoma zaupni, anonimni in skrbno varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 67/07) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679). Informacije, pridobljene z raziskavo, se zbirajo izključno v znanstveno-raziskovalne namene, s ciljem razvoja podpornih storitev. Če imate v zvezi z raziskavo kakršnokoli vprašanje, nam lahko pišete na elektronski naslov tajnistvo-covid19@nijz.si.   

Hvala za sodelovanje! 

V imenu raziskovalne ekipe, doc. dr. Branko Gabrovec, vodja projekta 


Datum

  • 28. Sep 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri