Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Uvajalni teden Univerze v Mariboru 2023

Draga brucka, dragi bruc! Pridite na uvajalni teden Univerze v Mariboru in se pripravite na vstop v akademski svet! Nekatere delavnice so aktualne tudi za vse študentke, študente. Preverite v programu.

uvajalni-teden-um

Pred vami je eno najbolj vznemirljivih obdobij vašega življenja – študijska leta. Veseli smo, da ste se odločili ta študijska leta preživeti na Univerzi v​ Mariboru.

Če si že zastavljate vprašanja oz. vas zanima, v katerih prostorih bo potekal vaš študij, kje boste lahko iskali študijsko gradivo, kje bo najlaže poiskati profesorice, profesorje, tutorke, tutorje, zaposlene v referatu in še koga, ki vam bo lahko priskočil na pomoč, kaj vse boste lahko organizirano počeli po urah v predavalnici in tako izkoristili priložnosti za širjenje svojega znanja in razvoj veščin, potem je uvajalni teden za brucke, bruce kot nalašč za vas.

🗓 Kdaj?

Od ponedeljka, 25. 9. 2023, do petka, 29. 9. 2023.

📌 Kje?

Na različnih lokacijah! Preverite v programu.

🗯 Zakaj?

Za čim hitrejši in uspešnejši začetek študija z radovednim, ustvarjalnim in

inovativnim spoznavanjem vsega novega – seveda s končnim ciljem, da uspešno zaključite študij in suvereno vstopite na trg dela.

🤔 Obvezno?

Zelo priporočljivo, zato pridite.

💙 Dobrodošli!

Veselimo se srečanja z vami!

 

👉 Vse informacije in program uvajalnega tedna. 👈

Vabimo tudi vse trenutne študentke, študente, da se pridružite spletnim predstavitvam, saj bodo informacije koristne in uporabne za vsakogar.

Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje svojih študijskih veščin in osebnega razvoja.

Ustvarite si prihodnost!


Več novic

Zapri