Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Usposabljanje na temo pridobitve projektov Evropskega raziskovalnega sveta

V Dvorani Borisa Podrecce na Rektoratu UM je 10. maja 2024 potekalo usposabljanje na temo pridobitve projektov Evropskega raziskovalnega sveta.

20240509_091640

Usposabljanje je za uveljavljene raziskovalce (Successful ERC grant proposal writing for Horizon Europe ERC Advanced Grant projects), izvedel dr. Stefan Grünert iz svetovalnega podjetja Biolution GmbH. Usposabljanja so se udeležili zainteresirani raziskovalci in administrativni delavci UM, ki so pridobili ključne informacije glede razpisnih pogojev, priprave čim bolj konkurenčne in uspešne prijavne vloge in poteka evalvacije projektnih predlogov.

Na Univerzi v Mariboru želimo spodbuditi raziskovalce in raziskovalke k prijavam na ERC razpise in jim zagotoviti celovito institucionalno podporo pri pripravi konkurenčnih prijav na tovrstne razpise z izbranim nizom dejavnosti, ki se komplementarno povezujejo in dopolnjujejo z naborom aktivnosti Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije (MVZI) – nacionalne kontaktne točke ter Javne agencije za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost (ARIS).

Naslednje usposabljanje v okviru celostne institucionalne podpore bo potekalo 7. 6. 2024 na temo ERC projektov za začetek samostojne raziskovalne poti (Starting Grant) in ERC projektov za utrditev samostojne raziskovalne poti (Consolidator Grant).


Oznake


Več novic

Zapri