Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 18. Mar 2021

Deli z drugimi

Testni dostopi do elektronskih virov EBSCO

​ Testni dostopi do elektronskih virov EBSCO   ​Raziskovalcem in študentom Univerze v Mariboru je do konca aprila 2021 omogočen  testni dostop do treh dodatnih elektronskih virov ponudnika EBSCO.     Central & Eastern European Academic Source (CEEAS) je multidisciplinarna in večjezik...

Testni dostopi do elektronskih virov EBSCO

​Raziskovalcem in študentom Univerze v Mariboru je do konca aprila 2021 omogočen  testni dostop do treh dodatnih elektronskih virov ponudnika EBSCO.

Central & Eastern European Academic Source (CEEAS)
je multidisciplinarna in večjezikovna zbirka več kot 2.100 znanstvenih in strokovnih revij, ki izhajajo na področju srednje in vzhodne Evrope. Unikatnost zbirke se kaže predvsem v izboru revij in v tem, da v njej na enem mestu najdemo revije, ki sicer drugje niso dostopne v polnem besedilu znotraj ene zbirke.

Več o zbirki najdete na spletni strani ponudnikaEBSCO. Zbirka je dosegljivasamostojno ali kot del portalaEBSCOhost.

Engineering Source
je multidisciplinarna zbirka več kot 3.000 publikacij z različnih naravoslovnih in tehniških področij. Večino gradiva predstavljajo znanstvene revije, vsebuje pa tudi druge, zelo raznovrstne publikacije (zbornike, knjige, trgovinske publikacije …). Vsebinsko zajema različne inženirske vidike na področjih biomedicine, gradbeništva, elektrotehnike, strojništva, okolja in programske opreme.

Več o zbirki najdete na spletni strani ponudnikaEBSCO. Zbirka je dosegljivasamostojno ali kot del portalaEBSCOhost.

EBSCO eBooks EngineeringCore Subscription Collection
je multidisciplinarna zbirka z več kot 6.600 znanstvenimi in strokovnimi e-knjigami z različnih naravoslovnih in tehniških področij, ki zadevajo razne vidike inženiringa.

Več o zbirki najdete na spletni strani ponudnikaEBSCO, kjer so tudi podrobnejšanavodila za uporabo e-knjig. Zbirka je dosegljivasamostojno ali kot del portalaEBSCOhost.

Testni dostopi veljajo do 30. aprila 2021.
Omogočen je tudi oddaljen dostop (npr. od doma).

Vstopne povezave vseh trenutnih testnih dostopov do e-virov najdete na:
https://ukm.um.si/e-viri-v-testiranju.


Kategorije

Datum

  • 18. Mar 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri