Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 13. Sep 2021

Deli z drugimi

Svetovni kongres WOSC 2021 v Moskvi

​World Organisation of Systems and Cybernetics (WOSC), skupaj z Rusko Akademijo Znanosti (RAS), prireja on-line Svetovni kongres WOSC 2021 v Moskvi, Rusija, od 27. do 30. septembra 2021. Slovenski raziskovalci (posebej iz Univerze v Mariboru) so na področju sistemskih teorij in kiberentik...

​World Organisation of Systems and Cybernetics (WOSC), skupaj z Rusko Akademijo Znanosti (RAS), prireja on-line Svetovni kongres WOSC 2021 v Moskvi, Rusija, od 27. do 30. septembra 2021.

Slovenski raziskovalci (posebej iz Univerze v Mariboru) so na področju sistemskih teorij in kiberentike v mednarodnem okolju visoko priznani, kar izkazujejo z aktivnostmi v domačem in mednarodnem prostoru. Prav priznavanje aktivnosti je omogočilo, da so v WOSC 2021 kongresu postali vezni člen med zahodnimi in ruskimi raziskovalci. 

Svetovni kongres WOSC 2021 predstavlja izjemno priložnost za promocijo slovenskega znanja, kar se bo izkazalo na samem kongresu.

Izbrane aktivnosti kongresa bodo prosto dostopne preko pretočnih storitev, na katere boste usmerjeni na strani kongresa:https://www.wosc2020.org/. Če bi želeli aktivneje sodelovati na kongresu, prosim pišite nainfo@wosc2020.org aliIgor.Perko@um.si.


Kategorije

Datum

  • 13. Sep 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri