Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Študentska kosila v restavraciji kampusa

V največjem študentskem naselju Gosposvetska je odprta Restavracija Dom 16, ki nudi kosila na študentske bone. Komisija za izvedbo postopka javnega razpisa za izbiro ponudnikov subvencionirane študentske prehrane je lani izbrala Študentske domove Univerze v Mariboru, ki so postali ponudnik subvencionirane študentske prehrane.

default

Študentom Univerze v Mariboru je tako na voljo prehrana na študentske bone od 3. januarja 2023 dalje.

Prednost restavracije v študentskem kampusu je vsekakor to, da lahko študent pride na kosilo tako rekoč v »copatih«. Vsekakor pa je lokacija nadvse ugodna tudi za študentke in študente trojčka fakultet na Gosposvetski (PeF, FF in FNM) in tudi za tamkajšnje zaposlene. V Restavracijo Dom 16 so, poleg študentov Univerze v Mariboru, namreč vabljeni tudi zunanji obiskovalci po predhodni najavi.

 

Restavracija Dom 16 je v bivšem Dijaškem domu Mariboru na Gosposvetski 89. Na študentske bone je možno jesti vsak dan od ponedeljka do petka med 11. in 15. uro, ko so na voljo trije meniji, od tega je eden tudi vegetarijanski. Jedi nastajajo pod taktirko Tomaža, kuharja z dolgoletnimi izkušnjami.

Cena kosila je 6,90 eur, študentje za bon doplačajo 3,40 eur. Prvih 200 študentov bodo še dodatno nagrajeni s kuponom za gratis kavo, pijačo ali čaj na ŠTUK-u.

Jedilniki so objavljeni na spletni strani.


Oznake


Več novic

Zapri