Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

Spletni informativni dnevi Univerze v Mariboru 2022​

Univerza v Mariboru se tudi letos bodočim študentom predstavlja na daljavo.

UM_InformativniUM

Obiščite skupno spletno točko informativni.um.si, preko katere vstopate na informativne dneve posameznih fakultet. V petek, 11. februarja 2022, ob 10. in 15. uri ter v soboto, 12. februarja 2022, ob 10. uri preko spleta v aplikaciji Microsoft Teams. Izvedeli boste vse o vpisnih pogojih, možnostih in pogojih študija, o možnostih zaposlovanja in nadaljevanju izobraževanja ter pridobili druge informacije, ki so pomembne za odločitev o študiju. Na voljo bo tudi klepet s študenti.

V soboto, 12. 2. 2022, od 12. ure naprej vabljeni na skupni del, v okviru katerega bomo predstavili prijavno-sprejemni postopek, Študentske domove UM, Univerzitetno knjižnico UM, Karierni center UM. DŠIS pa bo podalo vsa potrebna pojasnila v zvezi s prijavno-sprejemnim postopkom za kandidate s posebnimi potrebami.

Spletne predstavitve Study in Slovenia

Iniciativa Study in Slovenia

Iniciativa Study in Slovenia organizira spletne predstavitve vseh slovenskih javnih univerz, na katerih predstavijo slovenski izobraževalni sistem, življenje v Sloveniji in ugodnosti študentskega statusa. Na dogodku se predstavlja tudi Univerza v Mariboru. ​Vabimo vas, da preverite termine in se pr​ijavite.


Kategorije

Datum

  • 1. Feb 2022

Deli z drugimi

Več novic

Zapri