Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 6. Okt 2020

Deli z drugimi

Slavnostna seja ob dnevu Pedagoške fakultete

​Ob dnevu Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru je potekala slavnostna seja. V okviru slavnostne seje so bila podeljena priznanja študentom, in sicer priznanje za najboljša zaključna dela, priznanje za najboljše znanstvenoraziskovalno delo  ter priznanja za najuspešnejše študente.  ...

​Ob dnevu Pedagoške fakultete Univerze v Mariboru je potekala slavnostna seja. V okviru slavnostne seje so bila podeljena priznanja študentom, in sicer priznanje za najboljša zaključna dela, priznanje za najboljše znanstvenoraziskovalno delo  ter priznanja za najuspešnejše študente. 

Prav tako so bila podeljena priznanja zaposlenim in drugim sodelavcem, med katerimi so izstopala priznanje za najboljšega pedagoškega delavca,  priznanje strokovnim sodelavcem, priznanje za dolgoletno uspešno delo in zvestobo ter pripadnost Pedagoški fakulteti UM ter zahvalna listina posameznikom in inštitucijam za uspešno sodelovanje z UM PEF. 

Priznanja UM PEF

1.      Priznanje študentom za znanstvenoraziskovalno delo
Priznanje za znanstvenoraziskovalno delo UM PEF je prejela Anja Špindler, za poglavje v znanstveni monografiji z naslovom The Inclusion of Music Contents in Foreign Language Lessons in Primary Education.

2.      Priznanja študentom za najboljše zaključno delo so prejeli:Sara Kajba za zaključno delo na študijskem programu 2. stopnje Likovna pedagogika, z naslovom: Slikanica brez besedila z didaktičnim instrumentarijem.
Tjaša Šoba za zaključno delo na študijskem programu 1. stopnje Predšolska vzgoja, z naslovom: Strah kot oblika stiske v predšolskem obdobju.
Kaja Bencak za zaključno delo na študijskem programu 2. stopnje Razredni pouk, z naslovom: Trening socialnih veščin pri urah oddelčne skupnosti v 4. razredu.
Sanja Pavlović za zaključno delo na študijskem programu 2. stopnje Razredni pouk, z naslovom: Sodelovanje med starši in šolo pri konstruktivnem spoprijemanju učencev z neuspehom.

3.      Priznanje najuspešnejšim študentom

Priznanja za najuspešnejšo študentko/študenta so prejeli: Tjaša Jug, Nina Lang, Zala Jurak, Andrej Hauptman, Nives Lazar, Izza Javornik, Katarina Trček Marušič, Tjaša Lipovnik, Tamara Šterlek, Janja Podgrajšek

4.      Priznanje za najboljšega pedagoškega delavca je prejel red. prof. Oto Rimele, spec.

5.      Priznanje za dolgoletno uspešno delo in zvestobo ter pripadnost Pedagoški fakulteti UM je prejel izr. prof. dr. Martin Kramar.

6.      Zahvalna listina posameznikom in inštitucijam za uspešno sodelovanje z UM PEF je bila podeljena Zavodu Simetris.

7.      Priznanje strokovnim sodelavcem je prejela gospa Nina Gorenjak.

Iskrene čestitke vsem nagrajenkam in nagrajencem!


Kategorije

Datum

  • 6. Okt 2020

Deli z drugimi

Več novic

Zapri