Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 22. Feb 2024

Deli z drugimi

Sejem mobilnosti in spletni dogodek Gremo na Erasmus!

Vabljeni na dogodke, ki jih v mesecu marcu organizira Univerza v Mariboru. Dogodki so namenjeni študentom, ki jih zanima Erasmus izmenjava in želijo pridobiti informacije iz prve roke.

SKUPNA MF-GNE-4-NOVICA

Predstavljene bodo številne možnosti Erasmus+ izmenjav, od študija v tujini, prakse ter intenzivnih kombiniranih programov (KIP).

SEJEM MOBILNOSTI:

torek, 5. marec 2024, v živo ob 12. uri v Avli fakultet (Filozofska fakulteta, Fakulteta za naravoslovje in matematiko, Pedagoška fakulteta), Koroška cesta 160, Maribor. 

Na dogodku se boste seznanili s programom Erasmus+, od tujih študentov iz več kot 20 držav boste prejeli informacije o njihovih državah in institucijah ter na splošno o študentskem življenju na izmenjavah. Na sejmu pa bodo prisotni tudi Erasmus koordinatorji fakultet, študenti Erasmus ambasadorji in predstavniki Mednarodne pisarne, ki bodo na voljo za vse odgovore.

Sejem omogoča spoznavanje s tujimi študenti iz vse Evrope, širjenje mreže poznanstev in kroga prijateljev.

Jezikovni tečaji

Univerza v Mariboru v okviru programa Erasmus+ organizira za študente tečaje tujih jezikov. Na voljo so tečaji tujih jezikov različnih stopenj. Prijave na tečaje se bodo zbirale na Sejmu mobilnosti!

 

GREMO NA ERASMUS!

četrtek, 7. marec 2024, spletno srečanje preko MS Teams ob 17. uri

Podane bodo informacije o izmenjavah preko programa Erasmus+:

  • Predstavitev aktualnega razpisa za študij v tujini.
  • Predstavitev aktualnega razpisa za praktično usposabljanje v tujini.
  • Predstavitev aktualnega razpisa za kratkotrajne intenzivne programe (KIP).
  • Predstavitve študentov, ki so se Erasmus+ izmenjave že udeležili.

MS Teams koda: n6pz7xu

Spletno orodje MS TEAMS: ker bo dogodek bo potekal na daljavo preko orodja MS Teams, si je potrebno na elektronsko napravo namestiti program MS Teams. Po namestitvi programa kliknite na “Pridružite se ekipi ali jo ustvarite” in v polje “Pridružite se ekipi s kodo” vnesite kodo (navedeno zgoraj).


Oznake


Kategorije

Datum

  • 22. Feb 2024

Deli z drugimi

Več novic

Zapri