Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 12. Okt 2020

Deli z drugimi

Razvojna konferenca Strategija Univerze v Mariboru 2021–2030

Izhodišča Strategije UM za obdobje 2021–2030 temeljijo na zavezi UM zasledovati poslanstvo in vizijo, ustvarjalno povezovanje raziskovanja in izobraževanja, vključevanje v reševanje družbenih izzivov v lokalnem in globalnem okolju ter skrb za medsebojne odnose in ustvarjalno delovno okolje, ...

Izhodišča Strategije UM za obdobje 2021–2030 temeljijo na zavezi UM zasledovati poslanstvo in vizijo, ustvarjalno povezovanje raziskovanja in izobraževanja, vključevanje v reševanje družbenih izzivov v lokalnem in globalnem okolju ter skrb za medsebojne odnose in ustvarjalno delovno okolje, ki omogoča dobro počutje zaposlenih in študentov.

​​

Univerza v Mariboru vabi visokošolske učitelje in sodelavce, strokovne delavce in študente ter partnerje iz okolja k aktivnemu sodelovanju na razvojni konferenci o strateških usmeritvah in izzivih v prihodnjih desetih letih, ki bo potekala 16. 10. 2020. 

Konferenca bo potekala na daljavo s pomočjo orodja MS Teams. V zgornjem desnem kotu programa kliknite na “Pridružite se ekipi ali jo ustvarite” in v polje “Pridružite se ekipi s kodo” vnesite kodo: zl2yy3f

Ekipa se imenuje Razvojna konferenca Univerze v Mariboru »Strategija Univerze v Mariboru 2021–2030«. Dodatne informacije dobite na elektronskem naslovudanilo.majcen@um.si ali po telefonu 02/23 55 226.

Program konference najdetetukaj.


Kategorije

Datum

  • 12. Okt 2020

Deli z drugimi

Več novic

Zapri