Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 9. Feb 2021

Deli z drugimi

Raziskava NIJZ o doživljanju epidemije COVID-19 med študenti

Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje v sodelovanju z drugimi organizacijami in institucijami izvajajo in razvijajo različne aktivnosti, s katerimi naslavljajo spremenjene razmere v času epidemije in njene morebitne posledice.  ​ Da bi z aktivnostmi lahko kar najbolje odgovorili na t...

Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje v sodelovanju z drugimi organizacijami in institucijami izvajajo in razvijajo različne aktivnosti, s katerimi naslavljajo spremenjene razmere v času epidemije in njene morebitne posledice. 

Da bi z aktivnostmi lahko kar najbolje odgovorili na trenutno stanje in potrebe, vas prosijo, da izpolnite anketni vprašalnik, ki je pred vami. Zanima jih, kakšno je vaše doživljanje epidemije COVID-19, z njo povezanih ukrepov, stresa, bremena, novih oblik študija in vašega zdravja. S sodelovanjem boste pomagali pridobiti vpogled v trenutno stanje, kar bo pomagalo pri pripravi prihodnjih ustreznih podlag in učinkovitih rešitev. Raziskava poteka v okviru projekta »Ukrepi na področju obvladovanja širitve COVID-19 s poudarkom na ranljivih skupinah prebivalstva« (naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada). 

Sodelovanje v raziskavi je prostovoljno. Vljudno prosimo, da odgovorite na vsa vprašanja, saj bodo le tako lahko pridobili celosten vpogled v trenutno situacijo. Vsi podatki, zbrani s to raziskavo, bodo popolnoma zaupni, anonimni in skrbno varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 67/07) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679). Informacije, pridobljene z raziskavo, se zbirajo izključno v znanstveno-raziskovalne namene, s ciljem razvoja podpornih storitev. Če imate v zvezi z raziskavo kakršnokoli vprašanje, lahko pišete na elektronski naslov tajnistvo-covid19@nijz.si. 

Povezava do ankete: https://anketa.nijz.si/studenti2 


Kategorije

Datum

  • 9. Feb 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri