Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 2. Apr 2021

Deli z drugimi

Raziskava IAU o vplivu COVID-19 na visoko šolstvo

Mednarodno združenje univerz (IAU) je pričelo z raziskavo o vplivu COVID-19 na visoko šolstvo po vsem svetu. ​ ​Z raziskavo želijo izkazati zaskrbljenost univerz in visokošolskih zavodov in poudariti resnost vpliva COVID-19 na visoko šolstvo in družbo. Rezultati raziskave bodo predstav...

Mednarodno združenje univerz (IAU) je pričelo z raziskavo o vplivu COVID-19 na visoko šolstvo po vsem svetu.

​Z raziskavo želijo izkazati zaskrbljenost univerz in visokošolskih zavodov in poudariti resnost vpliva COVID-19 na visoko šolstvo in družbo. Rezultati raziskave bodo predstavljeni naUnescovi svetovni konferenci o visokem šolstvu leta 2021.

Vljudno vas vabimo k sodelovanju pri raziskavi. Odgovori, zbrani s to anketo, bodo navsezadnje služili v pomoč pri oblikovanju prihodnosti visokega šolstva.

Lani je Mednarodno združenje univerz izvedlo podobno raziskavo, da bi zbrali pomisleke univerz in visokošolskih zavodov ter dokumentirali izzive, s katerimi so se soočale sredi koronakrize. Poročilo o lanski raziskavi si lahko preberetetukaj.

Rok za sodelovanje v letošnji anketi IAU o vplivu COVID-19 na univerze in visokošolske ustanove je četrtek, 15. april 2021. Do ankete lahko dostopatetukaj. 


Kategorije

Datum

  • 2. Apr 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri