Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Prva delavnica po meri v nizu priprav na uspešno prijavo na javni razpis Marie Skłodowska-Curie – podoktorske štipendije

V petek, 19. 5. 2023, je v dvorani Borisa Podrecce na Univerzi v Mariboru potekala delavnica z naslovom Priprave na uspešno prijavo na javni razpis Marie Skłodowska-Curie – podoktorske štipendije (MSCA-PF-2023), ki jo Univerza v Mariboru organizirala v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in inovacije (MVZI).

Sorcan_delavnica_rektortat

Po uvodnem nagovoru prorektorja red. prof. dr. Deana Korošaka, je dr. Stojan Sorčan, nacionalni predstavnik in kontaktna točka za Obzorje Evropa MSCA, predstavil ključne vidike uspešne prijave na podoktorske štipendije programa Obzorje Evropa, Marie Skłodowska-Curie in podal številne napotke za učinkovito pripravo projektnega predloga.

Delavnice so se udeležili potencialni prijavitelji in drugi strokovni sodelavci, ki se pri svojem delu srečujejo s projektnimi razpisi.

Univerza v Mariboru za podoktorske raziskovalce iz raziskovalnih institucij izven RS in njihove mentorje v nadaljevanju pripravlja sledeče, po meri oblikovane delavnice (v angleškem jeziku):

  • 9. junij 2023 med 9.00 in 14.00

Preparations for a successful application to the MSCA Postdoctoral Fellowships 2023 (MSCA-PF-2023) Call (MS Teams)

Dr. Stojan Sorčan, nacionalni predstavnik in kontaktna točka za Obzorje Evropa MSCA na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in inovacije.

  •  16. junij 2023 med 9.25 in 18.00

Mastering the development of winning MSCA PF grant applications – The full recipe (MS Teams)

Dr Nikolaos Floratos, Key Innovations d.o.o., vodja programov usposabljanja.

  • julij 2023, 2 uri, točen termin bo pravočasno objavljen

Mastering the development of winning MSCA PF grant applications – The full recipe: Follow up questions (MS Teams)

Dr Nikolaos Floratos, Key Innovations d.o.o., vodja programov usposabljanja.

V primeru morebitnih vprašanj se lahko obrnete na mag. Brigito Krsnik Horvat, brigita.krsnik@um.si.


Več novic

Zapri