Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 5. Mar 2021

Deli z drugimi

Postani prostovoljec za vodenje skupin otrok na letovanju v Punatu

​Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor išče nove vzgojitelje-prostovoljce za vodenje skupin otrok na letovanju v Punatu in hkrati vabi že preizkušene vzgojitelje preteklih sezon k prijavi.  ​​​ ​ Te  veseli delo z otroki? Te poklicna pot vodi v to smer in bi rad/a ...

​Rdeči križ Slovenije – Območno združenje Maribor išče nove vzgojitelje-prostovoljce za vodenje skupin otrok na letovanju v Punatu in hkrati vabi že preizkušene vzgojitelje preteklih sezon k prijavi.
 ​​​

Te  veseli delo z otroki? Te poklicna pot vodi v to smer in bi rad/a tudi poleti pričaral/a nasmehe na otroška lica? Te študij pripravlja na takšno delo in si želiš še več praktičnih izkušenj? Bi rad/a v prijetnem kolektivu in na svežem morskem zraku storil/a nekaj dobrega za naše najmlajše?

POSTANI PROSTOVOLJEC/ PROSTOVOLJKA NA LETOVANJU OTROK V MPD FRANKOPAN V PUNATU NA OTOKU KRKU

RKS-OZ Maribor vabi, da se pridružiš strokovnim sodelavcem in kot prostovoljec/ka – vzgojitelj/ica ali kot športno rekreativni/a vzgojitelj/ica tudi s svojim delom prispevaš k temu, da bodo otroci preživeli 10 nepozabnih dni na morju v MPD Punat na otoku Krku.

Tvoj trud bo na koncu, ob veselih obrazih otrok, zagotovo poplačan!

K prijavi vabijo polnoletne osebe, z željo ter veseljem do dela z otroki. Dobro je, da imate s tovrstnim delom že nekaj izkušenj. Dobrodošel/a si pa tudi, če jih še nimaš, a si jih želiš pridobiti.

Več informacij in navodila za prijavo lahko najdeš na spletni strani: punat.si ali rkmb-drustvo.si ; FB strani: KUFER PUNat MORJA , lahko tudi pokličeš: 02/2344006.


Kategorije

Datum

  • 5. Mar 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri