Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 26. Nov 2020

Deli z drugimi

Odlične uvrstitve predstavnikov Univerze v Mariboru na Mednarodnem spletnem sejmu inovacij in podjetništva »Sarajevo 2020«

Tudi na prvem Mednarodnem spletnem sejmu inovacij in podjetništva »Sarajevo 2020«, ki je potekal 23. in 24. novembra 2020, so se predstavniki Univerze v Mariboru odlično odrezali.      Zlato medaljo in nagrado v vrednosti 1.500 EUR je prejel izum 'METHOD FOR TREATMENT MEDICAL DEVICES MADE FR...

Tudi na prvem Mednarodnem spletnem sejmu inovacij in podjetništva »Sarajevo 2020«, ki je potekal 23. in 24. novembra 2020, so se predstavniki Univerze v Mariboru odlično odrezali. 

Zlato medaljo in nagrado v vrednosti 1.500 EUR je prejel izum ‘METHOD FOR TREATMENT MEDICAL DEVICES MADE FROM NICKEL – TITANIUM (NITI) ALLOYS’, inovatorjev Ite Junkar, Roka Zaplotnika, Metke Benčina in Mirana Moze​tiča z Instituta ‘Jožef Stefan’.

Srebrno medaljo in nagrado v vrednosti 1.000 EUR je prejel izum ‘DECOMPOSITION OF COMPOUND MUSCLE ACTION POTENTIALS’, inovatorja prof. dr. ​Aleša Holobarja z Univerze v Mariboru.
 ​

Srebrno medaljo in nagrado v vrednosti 1.000 EUR je prejel izum ‘MEMORY DEVICE AND METHOD FOR ITS OPERATION’, inovatorjev Dragana Mihailovića, Damjana Svetine, Anžeta Mraza in Roka Venturinija z Instituta ‘Jožef Stefan’
 Bronasto medaljo in nagrado v vrednosti 500 EUR je prejel izum ‘METHOD AND DEVICE FOR THE STORING, INSPECTION CONTROL AND RETRIEVAL OF DATA FROM A PERMANENTLY IMMUTABLE, DISTRIBUTED AND DECENTRALIZED STORAGE, inovatorjev doc. dr. Muhameda Turkanovića, viš. pred. dr.​ ​Boštjana Kežmaha, doc. dr. Aide Kamišalić Latifić, Blaža Podgorelca, mag. Marjane Heričko in prof. dr. Marjana Herička z Univerze v Mariboru.

Spletnega sejma »Sarajevo 2020« je udeležilo 1200 udeležencev, ki si je lahko ogledalo 237 virtualnih stojnic malih in srednje velikih podjetij, inovatorjev in investitorjev iz Bosne in Hercegovine, Slovenije, Srbije, Črne Gore, Hrvaške in Severne Makedonije.

Vsem inovatorjem iskreno čestitamo!


Kategorije

Datum

  • 26. Nov 2020

Deli z drugimi

Več novic

Zapri