Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 7. Maj 2021

Deli z drugimi

Nov doktorski študijski program Gospodarsko inženirstvo

Univerza v Mariboru nudi nov doktorski študijski program Gospodarsko inženirstvo, ki se izvaja v sodelovanju Fakultete za strojništvo, Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo in Ekonomsko-poslovne fakultete.  Gre za prvi in edini pravi interdisciplinarni študijski pro...

Univerza v Mariboru nudi nov doktorski študijski program Gospodarsko inženirstvo, ki se izvaja v sodelovanju Fakultete za strojništvo, Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo in Ekonomsko-poslovne fakultete. 

Gre za prvi in edini pravi interdisciplinarni študijski program s področja Gospodarskega inženirstva v Sloveniji. Študij znanstveno in strokovno obravnava izzive, kjer se povezujejo tehniški vidiki (s področja strojništva ali gradbeništva) z ekonomsko-poslovnimi vidiki. Namen študijskega programa je usposabljanje doktorjev znanosti, ki bodo vešči raziskovalno-razvojnega in znanstvenega dela na področju, ki zahteva specifična znanja značilna za gospodarske inženirje in preplet ekonomsko-tehničnih znanj.

Podrobnejše podatke o študijskem programu in predmetnik najdete na spletnih portalih posameznih sodelujočih fakultet:

Gospodarsko inženirstvo 3. stopnja FS UM
Gospodarsko inženirstvo 3. stopnja FGPA UM
Gospodarsko inženirstvo 3. stopnja EPF UM

ter na portalu moja.um.siŠtudijski programi. 

Konec meseca ma​ja ali v začetku junija 2021 bodo potekali informativni dnevi za predstavitev doktorskega študijskega programa Gospodarsko inženirstvo, zato glede točnih terminov in načinov izvedbe spremljajte spletne strani partnerskih fakultet.

 Gospodarsko inženirstvo –usmerjanje in soustvarjanje boljše prihodnosti​!


Kategorije

Datum

  • 7. Maj 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri