Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Krvodajalska akcija za zaposlene Univerze v Mariboru

Na Univerzi v Mariboru bomo v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije - Območnim združenjem Maribor v četrtek, dne 16. 5. 2024 organizirali krvodajalsko akcijo za zaposlene na Univerzi v Mariboru.

Krvodajalska akcija za zaposlene na Univerzi v Mariboru

Krvodajalska akcija bo organizirana v Mariboru, v prostorih Univerze v Mariboru. Za namen izbire ustreznega prostora za izvedbo krvodajalske akcije potrebujemo okvirno število krvodajalcev, zato vljudno prosimo vse zaposlene, ki se nameravate udeležiti krvodajalske akcije, da do 10. 4. 2024 izpolnite spletni vprašalnik. Po krvodajalski akciji bo poskrbljeno za malico oz. pogostitev krvodajalcev.

Hkrati vas obveščamo, da imajo v skladu z 51. členom Kolektivne pogodbe za dejavnost vzgoje in izobraževanja v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 52/94 in nasl.) prostovoljni krvodajalci pravico do dveh zaporednih prostih delovnih dni vsakokrat, ko dajo kri. Prosti dnevi se jim računajo, kot da so na delu.

Po izbiri ustreznega prostora za izvedbo krvodajalske akcije bo vsem zaposlenim poslan še en vprašalnik, s katerim boste lahko dokončno potrdili svojo udeležbo na krvodajalski akciji.


Kategorije

Datum

  • 2. Apr 2024

Deli z drugimi

Več novic

Zapri