Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 11. Apr 2022

Deli z drugimi

Javni natečaj za podelitev štipendij za delo v Slovenski vojski

Objavljen je Javni natečaj za podelitev štipendij za delo v Slovenski vojski kandidatom za častnike in višje vojaške uslužbence za študijske programe 1. bolonjske stopnje in višje, za poklicno delo v Slovenski vojski za študijsko leto 2022/23, ki bodo štipendijo prejemali, od vključno prvega letnika dalje.

Education scholarship student icon investment money academic

Štipendije za pridobitev 1. bolonjske stopnje izobrazbe in višje bodo prioritetno podelili za naslednje smeri izobrazbe: medicina, zdravstvena nega, računalništvo in informatika, strojništvo (letalstvo, letalski inženir, ladijsko strojništvo, strojništvo), elektrotehnika, pomorstvo in promet (navtika), kemija, kemijska tehnologija, mikrobiologija in obraboslovje.

Javni natečaj za podelitev štipendij za delo v Slovenski vojski

Prijavo lahko pošljete do vključno 4. novembra 2022 preko aplikacije za oddajo e-prijav na spletni strani www.postanivojak.si ali na upravo za obrambo na območju vašega stalnega prebivališča, kjer vam bodo nudili tudi pomoč in dodatne informacije. Kandidati za smer letalstvo (pilot) morajo zaradi obširnejšega sistema selekcije vloge oddati najkasneje do 15. 4. 2022


Kategorije

Datum

  • 11. Apr 2022

Deli z drugimi

Več novic

Zapri