Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Interni razpis za podelitev finančnih spodbud za krepitev programskih jeder raziskovalcev Univerze v Mariboru – poziv v letu 2023

Univerza v Mariboru v okviru Razvojnih ciljev znanstvenoraziskovalne dejavnosti UM 2023-2027 (RSF ZRD UM 2023-27), področja Kakovosti, razvojnega cilja Povečanje uspešnosti raziskovanja z različnimi mehanizmi za spodbujanje kakovosti in odličnosti raziskovanja in projektov s poudarkom na okvirnem programu EU za raziskave in inovacije (OP EU) (RC-K-01) objavlja interni razpis za podelitev finančnih spodbud za krepitev programskih jeder raziskovalcev UM.

shutterstock_387274792

K prijavi vabljene raziskovalke in raziskovalci, zaposleni na UM, ki se povežete/ste povezani v programsko jedro s kratkoročnim ciljem izvedbe raziskave (ali več njih) ter priprave in oddaje najmanj dveh prijav raziskovalnih projektov na javne razpise za pridobitev raziskovalnih projektov (npr. Obzorje Evropa).

Prednostna usmeritvena področja tega razpisa so: podatkovna znanost in umetna inteligenca v biomedicinimateriali in tehnologije ter dediščinska znanost in podnebne spremembe.

Vljudno vabljeni k seznanitvi z razpisno dokumentacijo, ki je v celoti objavljena na Intranetu UM.


Oznake


Več novic

Zapri