Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

INFORMATIVNI DNEVI 2024

Informativni dnevi za vpis na dodiplomski študij bodo 16. in 17. 2. 2024. V okviru dogodka bodo fakultete UM predstavljale svoje dodiplomske in enovite magistrske študijske programe. Informativni dnevi so odlična priložnost, da pridobite odgovore na vprašanja v zvezi s študijem.

informativni dnevi 2024-um.si

Informativni dnevi bodo potekali v živo, fakultete pa bodo študijsko ponudbo predstavile tudi v spletni obliki oz. na daljavo. Raziščite več na skupni vstopni točki informativni.um.si, kjer s klikom na posamezno fakulteto dostopate do programa predstavitev in informacij, ki jih za vas pripravljajo na fakultetah. Izvedeli boste vse o vpisnih pogojih, možnostih in pogojih študija, možnostih zaposlovanja in nadaljevanju izobraževanja ter pridobili druge informacije, ki so pomembne za vašo odločitev o študiju. Ne spreglejte klepeta ob kavi s študentkami, študenti, ki jih lahko v sproščenem vzdušju povprašate o njihovih izkušnjah s študijem.

V soboto, 17. 2. 2024, s pričetkom ob 12. uri, bo potekal tudi skupni spletni dogodek na daljavo, v okviru katerega bodo predstavljene ključne podporne storitve na Univerzi v Mariboru. Program skupnih spletnih predstavitev je objavljen na informativni.um.si.

Vpišite se na Univerzo v Mariboru – Ustvarite si prihodnost!

Če želite, da vam pošljemo opomnik, se prijavite na skupne predstavitve na daljavo preko spletnega obrazca


Več novic

Zapri