Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

FERI in EPF skupaj za krepitev digitalnih kompetenc otrok in mladih

V letošnjem letu bosta Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko in Ekonomsko-poslovna fakulteta izvajali delavnice za krepitev digitalnih kompetenc otrok in mladih.

DSCF3478 (1)

Na razpisu “Usposabljanje otrok in mladih za krepitev digitalnih kompetenc” Ministrstva za digitalno preobrazbo sta bili članici Univerze v Mariboru Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (FERI) in Ekonomsko-poslovna fakulteta (EPF) v skupni prijavi uspešni in sta tako pridobili sredstva za izvajanje kar 33 delavnic.

Brezplačne delavnice, ki se bodo izvajale skozi vso leto v obsegu 22 ur (v živo in na daljavo), so namenjene tako osnovnošolcem, dijakom in študentom. Trenutne delavnice na FERI so dostopne na povezavah Počitniške šole in Mini akademija FERI. Na EPF pa že napovedujejo izvedbo predvidenih delavnic za leto 2024. Program delavnic se bo skozi leto dopolnjeval in posodabljal, zato spremljajte njihove objave.   

Na delavnice so v prvi vrsti vabljeni študenti in študentke. Odvijale pa se bodo tudi delavnice za osnovnošolce in dijake. Posebno povabilo torej vsem, ki bi si želeli odkrivati čarobni svet tehnologije. 


Kategorije

Datum

  • 14. Feb 2024

Deli z drugimi

Več novic

Zapri