Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Dvig kakovosti in uspešnosti umetniške in znanstvenoraziskovalne dejavnosti

Na Univerzi v Mariboru smo 13. junija 2024 organizirali Umetniški raziskovalni zajtrk z naslovom »Predstavitev načrtov razvoja umetniške dejavnosti Univerze v Mariboru«.

Umetniški

Po pozdravnem nagovoru rektorja Univerze v Mariboru, prof. dr. Zdravka Kačiča, sta prorektorja Univerze v Mariboru, prof. dr. Dean Korošak in prof. dr. Miralem Hadžiselimović predstavila načrtovani razvoj umetniške dejavnosti Univerze v Mariboru.

Predstavniki vodstva Univerze v Mariboru so izrazili podporo razvoju umetniške dejavnosti na univerzi in povabili prisotne, da podajo pobude in vsebinske predloge ter pristopijo k skupnemu interdisciplinarnemu povezovanju za krepitev aktivnosti na tem področju. Univerza v Mariboru stremi k razvoju podpornega ustvarjalnega okolja in prepoznavnosti tako na umetniškem kot raziskovalnem področju ter v aktivnem in uspešnem povezovanju le-teh. 

Prorektorja Univerze v Mariboru sta srečanje zaključila s povabilom k nadaljnjim razpravam in dialogu v okviru prihodnjih srečanj ter dobremu sodelovanju za dvig kakovosti in uspešnosti umetniške in znanstvenoraziskovalne dejavnosti.

 


Oznake


Kategorije

Datum

  • 14. Jun 2024

Deli z drugimi

Več novic

Zapri