Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Doc. Matej Koren prejemnik priznanja za odlično slovensko oblikovanje 2024

Doc. Matej Koren član Oddelka za likovno umetnost Pedagoške fakultete je prejel priznanje za odlično slovensko oblikovanje 2024.

Page1-5

Doc. Matej Koren z Oddelka za likovno umetnost Pedagoške fakultete je prejel priznanje za odlično slovensko oblikovanje 2024 za oblikovanje podobe dogodka The Monuments, Chapter 7 & 8 v Kühlhaus Berlin, ki mu ga je podelila mednarodna žirija na 11. bienalu slovenskega oblikovanja Brumen.

Bienale slovenskega oblikovanja Brumen je dveletni pregled najkakovostnejše slovenske produkcije vidnih sporočil in je osrednji dogodek na področju oblikovanja v Sloveniji. Z bienalom Brumen, osrednjim dogodkom na področju oblikovanja v Sloveniji, ter nagradami Brumen, najvišjimi nacionalnimi priznanji v stroki, Fundacija Brumen nagrajuje odlične slovenske oblikovalce, kakovostna vidna sporočila ter naročnike, ki v oblikovanju vidijo pomembno konkurenčno prednost. Nacionalna strokovna odličja so izkaz kakovosti in odličnosti nagrajenčevega dela. 

Priznanja za odlično slovensko oblikovanje 2024 je podelila mednarodna žirija v sestavi Perniclas Bedow, Thierry Brunfaut, Lana Cavar, Gerry Leonidas in Cvetka Požar.


Oznake


Kategorije

Datum

  • 14. Maj 2024

Deli z drugimi

Več novic

Zapri