Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

Doc. dr. Lili Nemec Zlatolas prejela častni naziv Kongresna ambasadorka Slovenije 2021

Kongresni urad Slovenije je 17. novembra 2021 izvedel spletni dogodek v sklopu Slovenskega ambasadorskega programa, na katerem je predstavil Kongresne ambasadorke in ambasadorje Slovenije za leto 2021, ki so s svojo predanostjo, zavzetim delom, mednarodno vpetostjo in vztrajnostjo pripomogli, da je Slovenija v preteklih letih gostila mednarodne znanstvene, strokovne in druge poslovne ter športne dogodke.

Plaketa

V sklopu dogodka so bili predvajani tudi intervjuji z novimi Kongresnimi ambasadorji Slovenije, kjer so povedali več o motivaciji za organizacijo dogodkov.

»Naziv Kongresna ambasadorka Slovenije 2021 mi pomeni častni naziv in potrditev, da organiziramo odlične konference. Organizacija konferenc je tudi izredno pomembna za povezovanje s strokovnjaki iz enakih področij in opažam tudi, da je interes raziskovalcev za obisk konferenc v Sloveniji v zadnjih letih zelo visok. Z organizacijo konferenc v Sloveniji imamo priložnost predstaviti našo državo in pripeljati strokovnjake iz posameznega področja bližje nam in tako omogočiti višjo raven sodelovanja z našimi raziskovalci.«doc. dr. Lili Nemec Zlatolas

V času zaposlitve na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, je sodelovala pri organizaciji osmih konferenc (EJC 2009, EAEEIE 2011, LTEC 2015, KMO 2015, EJC 2015, EAPRIL 2018, ADBIS 2019 in IFIP SEC 2020), ki so poskrbele za prepoznavnost FERI in Slovenije tudi v tujini.


Oznake


Kategorije

Datum

  • 26. Jan 2022

Deli z drugimi

Več novic

Zapri