Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 10. Nov 2021

Deli z drugimi

CEPILNI DAN ZA ZAPOSLENE IN ŠTUDENTE UM

​V skladu z novimi navodili in priporočili NIJZ za cepljenje proti COVID-19 (TUKAJ), bo Univerza v Mariboru v 3. tednu novembra 2021 organizirala Cepilni dan za katerikoli (prvi, drugi, poživitveni/dodatni) odmerek cepiva proti COVID-19 v UŠC Leona Štuklja.   Dogodek je namenjen tako zaposlen...

​V skladu z novimi navodili in priporočili NIJZ za cepljenje proti COVID-19 (TUKAJ), bo Univerza v Mariboru v 3. tednu novembra 2021 organizirala Cepilni dan za katerikoli (prvi, drugi, poživitveni/dodatni) odmerek cepiva proti COVID-19 v UŠC Leona Štuklja.

Dogodek je namenjen tako zaposlenim, kot študentom UM.

Prosimo, da ob prijavi označite, katero cepivo bi želeli prejeti. Podrobnosti glede priporočil za cepljenje so razvidne iz navodil in priporočil NIJZ (TUKAJ). V kolikor odgovora na svoje vprašanje ne najdete, lahko vprašanje zastavite v okviru ankete. Vaša vprašanja bomo posredovali v pregled na ZD dr. Adolfa Drolca Maribor.

Prijave sprejemamodo petka, 12. 11. 2021 z izpolnitvijo ankete na povezavi (potrebno se je prijaviti z digitalno identiteto UM):
https://forms.office.com/r/xhP92kTfKb

O točnem datumu cepljenja vas bomo obvestili, ko bomo prejeli dodatne informacije in uskladili možne termine z ZD dr. Adolfa Drolca Maribor. Odjava bo mogoča najpozneje 1 dan pred cepljenjem. Povezavo do odjave prejmete skupaj s sporočilom o točnem datumu cepilnega dne.

Da se izognemo morebitni gneči, bo cepljenje potekalo okvirno po terminih, ki bodo vezani na prvo črko priimka prijavljene osebe.​


Kategorije

Datum

  • 10. Nov 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri