Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

ATHENA Talks 2023/24

Gostujoča predavanja uglednih znanstvenic in znanstvenikov iz različnih področij ter odlična priložnost za navezovanje novih stikov.

ATHENA-Talks

Vabljeni na predavanja ATHENA Talks, ki ob petkih potekajo v okviru Evropske univerze ATHENA. Gostujejo ugledne znanstvenice in znanstveniki z različnih področij.

Na predavanjih ATHENA Talks predavatelji z različnih ustanov in znanstvenih področij predstavljajo svoja dognanja in projekte. ATHENA Talks daje odlično priložnost za navezovanje stikov in sodelovanj. Dosedanje predstavitve so povzete tudi v knjigi ATHENA Research Book, Volume 2, ki je izšla pri Založbi Univerze v Mariboru.

Kdaj? Predavanja potekajo vsak petek ob 12. uri. Urnik za tekočo sezono je na voljo na spletni stran ATHENA Talks, teme in govorci pa so vsak teden objavljeni na spletni strani ATHENA in družbenih omrežjih Facebook in LinkedIn.

Za koga? Predavanja in razprave so namenjeni vsem, ki jih zanimajo obravnavane teme: študentom, mladim raziskovalcem, univerzitetnemu osebju, predstavnikom gospodarstva in širše javnosti.

Kako se udeležiti? Prijavite se na tej povezavi, nakar boste na svoj e-poštni naslov prejeli povezavo do seje Zoom.

Kaj pa, če ste zamudili? Če se dogodka ne morete udeležiti, si lahko ogledate posnetke. Seznam objavljenih posnetkov najdete na spletni stran ATHENA Talks.

Želite sodelovati kot predavateljica ali predavatelj? Če želite svoje raziskovalno ali inovacijsko dejavnost tudi vi predstaviti občinstvu ATHENA Talks, se obrnite na koordinatorja predavanj prof. Konstantinosa Petridisa, cpetridis@hmu.gr ali kontaktno osebo na UM Sašo Grašič (sasa.grasic@um.si).

Vabljeni.


Oznake


Več novic

Zapri