Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 18. Okt 2021

Deli z drugimi

Alpska konvencije – Nagrada za mlade znanstvenike in znanstvenice 2022

Z veseljem vas obveščamo, da Alpska konvencija organizira novo izvedbo natečaja Young Academics Award – nagrade, ki mlade spodbuja k inovativnemu raziskovanju alpskih tem! ​Študente in študentke Univerze v Mariboru vabimo k sodelovanju na natečaju Young Academics Award 2022, kjer la...

Z veseljem vas obveščamo, da Alpska konvencija organizira novo izvedbo natečaja Young Academics Award – nagrade, ki mlade spodbuja k inovativnemu raziskovanju alpskih tem!

​Študente in študentke Univerze v Mariboru vabimo k sodelovanju na natečaju Young Academics Award 2022, kjer lahko osvojijo privlačne nagrade! 

Tokratna izvedba natečaja Alpske konvencij​e Young Academics Award se osredotoča na »Trajnostni promet in mobilnost v Alpah«. Dobrodošle so prijave, ki so povezane z naslednjimi temami:tovorni promet v Alpah;potniški promet;individualna trajnostna mobilnost;turizem.

Uspešni kandidati in kandidatke lahko osvojijo eno izmed sedmih nagrad v vrednosti do 1.000 €, ki jih zagotavljajo Stalni sekretariat Alpske konvencije in švicarsko predsedstvo Alpski konvenciji terinfo točke Alpske konvencije.

Rok za oddajo je 30. junij 2022. Vse informacije v zvezi s kriteriji in nagradami natečaja ter prijavnica so na voljo natej povezavi.


Kategorije

Datum

  • 18. Okt 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri