Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 2. Jun 2022

Deli z drugimi

9. mednarodna poletna šola Fakultete za logistiko

Mednarodna poletna šola »Logistics summers school« je tradicionalni dogodek, ki bo letos potekal že devetič. Posebnost poletne šole je drugačen pristop k študiju, kjer udeleženci na podlagi študije primera spoznavajo najsodobnejša dognanja na področju logistike in oskrbovalnih verig.

flyer-01-e1654066684843

Letošnja poletna šola, ki bo potekala od 12. do 18. junija 2022, bo še posebej futuristično usmerjena, saj se bodo udeleženci ukvarjali z droni, predvsem z njihovo uporabo v komercialne namene, pri čemer je avtonomna vožnja nujna za dosego začrtanih ciljev dronske dostave.

Študenti bodo pridobili vpogled v tehnologijo dronov kot tudi v zakonske zahteve, ki sledijo konceptu komercialne uporabe.

V okviru dveh predmetov bodo odgovorili na vprašanja avtonomne vožnje in o smiselnosti enotne »Uber« platforme ali je smotrneje za podjetja razviti svojo. V sodelovanju z največjim logističnim podjetjem Pošto Slovenije, ki se z dronsko dostavo že ukvarja, bodo iskali najboljše in celo najbolj nore, a realistične ideje za prihodnost.

Več informacij in prijava na spletni strani poletne šole.


Kategorije

Datum

  • 2. Jun 2022

Deli z drugimi

Več novic

Zapri