Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

31. posvetovanje MEDICINA, PRAVO IN DRUŽBA

31. posvetovanje MEDICINA, PRAVO IN DRUŽBA bo potekalo 25. in 26. marca na Rektoratu Univerze v Mariboru.

RG1_9130

Lani so uspešno izpeljali 30. jubilejno posvetovanje MEDICINA, PRAVO IN DRUŽBA s svečano akademijo pod pokroviteljstvom predsednika republike g. Boruta Pahorja. Letos nadaljujejo posvet, ki že tradicionalno poteka v Mariboru 25. in 26. marca. Vsakoletno druženje je namenjeno najbolj aktualnim temam medicinske in pravne stroke z odzivom družbe. Posveti potekajo pod okriljem Univerze v Mariboru, Medicinske in Pravne fakultete ter Zdravniškega in Pravniškega društva v Mariboru. Na posvetih predavajo ugledni domači in tuji strokovnjaki, predavanja pa pritegnejo številne poslušalce s področja medicine, prava, sociologije in drugih, ki jih ta področja zanimajo. Zbrana predavanja izdamo tudi v Zborniku, v angleščini pa dvakrat letno revijo Medicine, Law & Society.

Letošnje posvetovanje je namenjeno:

  • Pomenu digitalizacije in sodobnih tehnologij v medicini ter
  • Vplivu podnebnih sprememb na okolje in zdravje ljudi.

Vabimo vas, da se posvetovanja udeležite in s svojo udeležbo prispevate, da bodo razprave še bolj pestre in da bomo lahko ponovno v živo izmenjali stališča teh perečih tematik.

Za morebitna dodatna vprašanja in informacije lahko pokličete na telefonsko številko 02 250 42 38 ali nam pišete na elektronski naslov: dekanat.pf@um.si

31. posvetovanje MEDICINA, PRAVO IN DRUŽBA – PROGRAM

Kategorije

Datum

  • 14. Mar 2022

Deli z drugimi

Več novic

Zapri