Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 21. Okt 2021

Deli z drugimi

​Martina Šestak zmagala v kategoriji doktorskih študentk na razpisu CONCORDIA WOMEN’s AWARDS

Asistentka in doktorska študentka na Inštitutu za informatiko FERI, Martina Šestak, je na podlagi raziskovalnih in ostalih dosežkov v času doktorskega študija zmagala v kategoriji doktorskih študentk (PhD Student Award) na področju kibernetske varnosti in zasebnosti v okviru tekmovanja CON...

Asistentka in doktorska študentka na Inštitutu za informatiko FERI, Martina Šestak, je na podlagi raziskovalnih in ostalih dosežkov v času doktorskega študija zmagala v kategoriji doktorskih študentk (PhD Student Award) na področju kibernetske varnosti in zasebnosti v okviru tekmovanja CONCORDIA Women’s Awards. Tekmovanje je bilo razpisano v okviru H2020 projektaCONCORDIA (Cybersecurity Competence for Research and Innovation), cilj tekmovanja pa je prepoznava uspešnih raziskovalk na tem področju ter spodbuditi mlajšo žensko generacijo za karierno pot na področju kibernetske varnosti in zasebnosti. Več informacij o iniciativi ter nagradi je dostopnih na https://www.concordia-h2020.eu/news/research-category-winners-in-concordia-womens-awards/.

Martina je kot prejemnica nagrade imela tudi predstavitev svojega dela na CONCORDIA Open Door dogodku, ki je potekal 20. in 21. oktobra.
 


Kategorije

Datum

  • 21. Okt 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri