Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSI DOGODKI

Kategorije

VIRTUALNO
  • sreda, 09. februarja 2022
    10.00
    MS Teams

Deli z drugimi

Vabilo na novinarsko konferenco pred informativnimi dnevi

Univerza v Mariboru se tudi letos, glede na trenutno epidemiološko situacijo, bodočim študentom predstavlja na daljavo. Zavedanju, da je odločitev za študij ena izmed najpomembnejših življenjskih odločitev, sledimo tudi na naši univerzi.

Vzpostavili smo skupno spletno točko informativni.um.si, s katere bodo lahko kandidati vstopali na informativne dneve posameznih fakultet. Tako bodo članice Univerze v Mariboru v petek, 11. februarja 2022,  ob 10. in 15. uri ter v soboto, 12. februarja 2022, ob 10. uri preko spleta v aplikaciji Microsoft Teams organizirale informativni dan, na katerem se bodo bodoči študenti podrobneje seznanili z vpisnimi pogoji, možnostmi in pogoji študija, z možnostmi zaposlovanja in nadaljevanja izobraževanja ter z drugimi informacijami, ki so pomembne za odločitev o študiju.  V soboto, 12. 2. 2022, bomo centralno organizirali tudi skupni del, v okviru katerega bomo predstavili prijavno-vpisni postopek, predstavili se bodo tudi Študentski domovi UM, Univerzitetna knjižnica UM, Karierni center UM s svojimi aktivnostmi, posebno pozornost pa smo namenili tudi bodočim študentom s posebnimi potrebami, ki bodo na skupnem dogodku prejeli vsa potrebna pojasnila v zvezi s prijavno-vpisnim postopkom.

Vljudno vabljeni na novinarsko konferenco, ki bo v sredo, 9. februarja 2022, ob 10. uri preko aplikacije MS Teams, kjer vam bomo predstavili novosti v študijskem letu 2022/23, podrobnosti prijavno-sprejemnega postopka in skupno spletno točko informativni.um.si.

Vaši sogovorniki bodo:

  • prof. dr. Zdravko Kačič, rektor Univerze v Mariboru;
  • prof. dr. Mihaela Koletnik, prorektorica za študijske dejavnosti Univerze v Mariboru;
  • Nina Kotnik, v. d. prorektorja za študentska vprašanja Univerze v Mariboru;
  • mag. Dejan Senekovič, vodja Visokošolske prijavno-informacijske službe Univerze v Mariboru.

Za udeležbo na novinarski konferenci posredujte svoj elektronski naslov na pr@um.si , do srede 9. 2. do 9. ure. Takrat vam bomo tudi posredovali spletno povezavo.

Vljudno vabljeni!


Oznake


Zapri