Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSI DOGODKI

Kategorije

  • sreda, 02. marca 2022

Deli z drugimi

Štirje stebri ravnotežja – misli, vedenje, telo, čustva

S težavami v duševnem zdravju sooča mnogo mladih na začetku raziskovalne kariere, kar močno vpliva na njihovo kvaliteto življenja, kariero in osebno življenje.

V društvu Mlada akademija verjamejo, da je pomembno, da o tej problematiki spregovorimo, naslovimo izzive in s skupnimi močmi ozavestimo ponujene rešitve ter na tak način poskrbimo za prvi korak ozaveščanja in izobraževanja tako naših članov kot tudi javnosti.

V ta namen v sklopu mednarodnega dneva duševnega zdravja na univerzah, 2., 9., 16. in 23. marca 2022 organizirajo serijo spletnih dogodkov, ki bo obravnavali tematiko duševnega zdravja doktorskih študentov in raziskovalcev na začetku kariere ter z njim povezane izzive, naslovljene »Štirje stebri ravnotežja – misli, vedenje, telo, čustva«.

Program bo vključeval predavanja domačih in tujih strokovnjakov s področja duševnega zdravja, delovne izčrpanosti in fizičnih posledic vztrajne duševne stiske. Udeležencem bodo ponudili več delavnic, s katerimi bodo omogočili postopno ozaveščanje in naslavljanje problematike ter ponudili orodja uspešnejšega soočanja z vsakodnevnimi izzivi. V program so vključili tudi okroglo mizo z naslovom »Skriti destabilizatorji na delovnem mestu«. S povabilom strokovnjakov in deležnikov edinstveno udeleženih v tematiki okrogle mize želijo spodbuditi dialog in opozoriti na specifičnost problematike gledane z različnih zornih kotov.

Več informacij najdete v spodnjih dokumentih ter na spletni strani Društva Mlada akademija, kjer bodo v kratkem objavili tudi program in povezave za prijavo na delavnice.

Duševno zdravje – program
Duševno zdravje – najava

Oznake


Zapri