Preskoči na vsebino
Loader
en

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSI DOGODKI

Kategorije

VIRTUALNO
  • torek, 14. decembra 2021
    Zoom

Deli z drugimi

Predstavitev študija prava na Pravni fakulteti UM

Vljudno vabljeni, da se nam preko ZOOM-a pridružite pri predstavitvah PRAV(n)EGA ŠTUDIJA na PRAVNI FAKULTETI UNIVERZE V MARIBORU.

Drage dijakinje, dragi dijaki.
 
Vljudno vabljeni, da se nam preko ZOOM-a pridružite pri predstavitvah PRAV(n)EGA ŠTUDIJA na PRAVNI FAKULTETI UNIVERZE V MARIBORU.

Na voljo so naslednji termini:
  • 14. december 2021 ob 17. uri
  • 21. december 2021 ob 16. uri
  • 11. januar 2022 ob 16. uri
  • 17. januar 2022 ob 17. uri
  • 26. januar 2022 ob 16. uri
Z vami bo izr. prof. dr. Miha Šepec, visokošolski učitelj in predstojnik Katedre za kazensko pravo na PF UM, ki je letos že četrtič zapored med 10 NAJVPLIVNEJŠIMI PRAVNIKI v Sloveniji!
 
Pridružite se Zoom srečanju na povezavi >>TUKAJ.
▪️ Meeting ID: 420 365 6825
▪️ Passcode: 629340
 
Pravna fakulteta Univerze v Mariboru je danes priznano središče pravne znanosti na področju evropskega, civilnega in procesnega prava. Preporod doživlja kazensko pravo, nov zagon je viden tudi na področju upravnega prava s specializacijo iz davčnega prava. Z razpredeno mednarodno mrežo partnerskih institucij je danes fakulteta z mnogimi mednarodnimi raziskovanimi projekti vpeta v najširši raziskovalni prostor. Kot vodilni partner vodi evropske projekte, v katerih sodeluje veliko število partnerjev iz večine držav članic.
 
Fakulteta ima odlične profesorje, raziskovalce, sodelavce, zunanje podpornike ter seveda izvrstne študente. Študentje zastopajo barve naše univerze na prestižnih tekmovanjih in so nazadnje na največjem svetovnem tekmovanju Jessup s področja mednarodnega javnega prava osvojili 2. mesto za najboljše zastopanje tožene stranke in skupno 14. mesto. S tem so se zavihteli pred velikane pravnega študija, kot so univerze v Oxfordu, Dunaju in Parizu. Zato se nam za našo prihodnost ni treba prav nič bati.

Oznake


Zapri