Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

VSE NOVICE

Kategorije

Datum

  • 22. Jun 2021

Deli z drugimi

Vabilo: Vprašalnik za pedagoški kader

Spoštovana izvajalka in spoštovani izvajalec pedagoškega procesa.  Izvajalec pedagoškega procesa predstavlja temelj procesa v izobraževanju. Pomembno je, da se izvajalec pri opravljanju svojega dela počuti dobro in da je zanj motiviran. Prav tako je pomembno, da izvajalec obvlada veščin...

Spoštovana izvajalka in spoštovani izvajalec pedagoškega procesa.
Izvajalec pedagoškega procesa predstavlja temelj procesa v izobraževanju. Pomembno je, da se izvajalec pri opravljanju svojega dela počuti dobro in da je zanj motiviran.

Prav tako je pomembno, da izvajalec obvlada veščine podajanja snovi med slušatelje in zna aktivirati slušatelje tekom procesa poučevanja, saj s tem vpliva na njihovo zadovoljstvo in količino predanega znanja ter opravljenih obveznosti.

Zadnje obdobje, je obdobje turbolentnih prilagajanj, sprememb. Pojavilo se je vprašanje, kako se prilagoditi situaciji. 

In na podlagi tega je padla odločitev, da se opravi raziskava, kako v novih časih, časih epidemije povezati dva koncepta: koncept dosedanjih metod poučevanja in koncept inovativnih učnih metod poučevanja. Pripravili smo vprašalnik, s katerim želimo izvedeti, kako ocenjujete svoje delo in na kakšen način izvajate proces poučevanja.

Vprašalnik je anonimen. Zbrani podatki bodo obravnavani strogo zaupno v skladu z Uredbo varovanja osebnih podatkov in bodo uporabljeni izključno za namene raziskave (rezultat bo: objava znanstvenega prispevka, poglavje v znanstveni monografiji in nova doktorska disertacija).

Za izpolnjevanje vprašalnika boste potrebovali manj kot 5 minut. V vprašalniku je uporabljena moška slovnična oblika, ki velja enakovredno za oba spola.

Povezava do vprašalnika: https://1ka.arnes.si/Inovativnemetode

Že vnaprej se vam zahvaljujem za čas in trud, ki ga boste vložili v izpolnjevanje vprašalnika!
asist. dr. Petra Cajnko


Kategorije

Datum

  • 22. Jun 2021

Deli z drugimi

Več novic

Zapri