Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

Zaključek oblikovalskega natečaja za izdelavo celostne grafične podobe za področje odprte znanosti in razglasitev zmagovalcev

Izbrana zmagovalna oblikovalska rešitev bo kot uradna grafična podoba uporabljena za dodatno ozaveščanje in obveščanje o vseh dejavnostih povezanih z odprto znanostjo na UM in s projektom NOO z odprtim dostopom do vseživljenjskega izobraževanja – ODVIj ter bo s tem pripomogla tudi k boljši prepoznavnosti celotnega področja odprte znanosti UM.

Unlocked brain form lines, triangles and particle style design.

Na Univerzi v Mariboru se je v petek, 26. maja 2023 zaključil oblikovalski natečaj za izdelavo celostne grafične podobe za področje odprte znanosti v okviru projekta NOO z odprtim dostopom do vseživljenjskega izobraževanja – ODVIj, ki ga sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU, na katerem je tričlanska strokovna komisija kot zmagovalno idejno rešitev izbrala avtorsko delo skupine, ki jo sestavljajo: Ante Brajković, Melani Kumin in Jana Slaviček.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim na razpisu in iskreno čestitamo zmagovalni skupini za njihov uspeh. O pogojih in načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni na posredovane elektronske naslove.

Logotipi NOO v vrstici

Projekt sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije, in Evropska unija – NextGenerationEU. Projekt se izvaja skladno z načrtom v okviru razvojnega področja Pametna, trajnostna in vključujoča rast, komponente Krepitev kompetenc, zlasti digitalnih in tistih, ki jih zahtevajo novi poklici in zeleni prehod (C3 K5), za ukrep investicija F. Izvajanje pilotnih projektov, katerih rezultati bodo podlaga za pripravo izhodišč za reformo visokega šolstva za zelen in odporen prehod v družbo 5.0: projekt Pilotni projekti za prenovo visokega šolstva za zelen in odporen prehod. 


Več novic

Zapri