Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

11. karierna tržnica Univerze v Mariboru

V mesecu aprilu je čas za letni dogodek, namenjen mreženju študentov in diplomantov Univerze v Mariboru ter ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. A tokrat malo drugače.

23289X2034

Letošnja Karierna tržnica UM je polna novosti: med 8. in 12. aprilom bo potekal Karierni teden, na katerem bomo po različnih fakultetah Univerze v Mariboru izpeljali dogodke, s katerimi lahko okrepite kompetence, pomembne za vašo kariero. Preverite bogat nabor tematik.

Sledi mu TOP dogodek: Karierni dialog, ki bo 17. aprila 2024 ob 11. uri v Hotelu Maribor, kjer bomo na okrogli mizi s strokovnjaki predstavili nadvse aktualno tematiko: Umetna inteligenca in njen vpliv na delovna mesta danes in v prihodnosti. Kaj nam Umetna inteligenca nudi že zdaj? Če vas tematika zanima, pohitite s prijavo.

Za zaključek pa nas isti dan ob 13. uri v Hotelu Maribor čaka TOP dogodek: Karierni brunch, kjer bodo lahko študenti in diplomanti UM ter ostali mladi na trgu dela na edinstven način, ob dobri hrani in odličnem vzdušju spoznali izbrane potencialne delodajalce, se seznanili z njihovo ponudbo in poklepetal o možnostih sodelovanja. Število je omejeno, prijavite se še danes. Karierni brunch vabi mlade, da se osebno spoznajo s svojim prihodnjim delodajalcem. Nikoli ni prepozno za mreženje. Čakajo vas predstavniki podjetij: Paloma d.d., Lek d.d., Jasna Chalet Resort d.o.o., Skupina HSE, Strabag d.o.o., Povio d.o.o., Slovenska policija, A1 Slovenija d.d., Hermi d.o.o., Mera z Adrijano Dimec, Zavod PIP, ZRSZ, Maribor24.si in Sky Labs d.o.o.. Priložnost spoznati delodajalce osebno je omejena, zagotovite si mesto še danes s prijavo.

Preverite bogat program 11. karierne tržnice Univerze v Mariboru in izkoristite svojo priložnost!


Oznake


Več novic

Zapri