Preskoči na vsebino
Loader

MEDIJSKO SREDIŠČE

10. karierna tržnica v živo 

Karierni center Univerze v Mariboru v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor in Ptuj, že deseto leto zapored prireja dogodek na temo kariernega razvoja in zaposlitvenih priložnosti za mlade.

b

Namen dogodka je krepitev vezi med delodajalci in študenti, diplomanti Univerze v Mariboru ter drugimi mladimi brezposelnimi osebami. Letos bo zaradi svojega okroglega jubileja 10. karierna tržnica v živo programsko obogatena in zaradi tega še bolj posebna. Celotedensko dogajanje bo razdeljeno v več sklopov. Povezave do objav posameznega sklopa najdete v krovnem programu dogodka (spodaj).

Krovni program:

Sklop Dnevi izvedbe Čas izvedbe Prijave na sklop
Delavnice za osebni in poklicni razvoj študentov 17. in 20. april 2023 10:00 – 15:00 Povezava
Predstavitev delodajalcev na stojnicah in hitri zaposlitveni razgovori 18. in 19. april 2023 10:00 – 13:00 Povezava
Bogat spremljevalni program: TOP dogodki z zanimivimi gosti, Študentski večer, Okrogla miza za delodajalce in študente 17. do 21. april 2023 različne ure (10:00, 12:00, 13:00, 18:00) Povezava
Karierni kažipot pred Univerzo v Mariboru 18. in 19. april 2023 10:00 – 14:00 Povezava

Mladi iskalci zaposlitve boste imeli priložnost za osebni in poklicni razvoj v sklopu številnih delavnic. V sklopu predstavitve več potencialnih delodajalcev na stojnicah se boste lahko seznanili z njihovo organizacijo in imeli možnost povprašati o njihovih pričakovanjih ter možnostih zaposlitve. Delodajalcem se boste lahko osebno predstavili na hitrih zaposlitvenih razgovorih in tako krepili veščine zaposlitvenega razgovora. Za vse sodelujoče na hitrih razgovorih bo na voljo še profesionalno fotografiranje za življenjepis. Za vas pa je pripravljen tudi pester spremljevalni program in dogodki, ki si jih ne želite zamuditi. 

Sejemski del dogodka bo 18. aprila 2023 ob 10. uri otvoril direktor mariborske območne službe Zavoda RS za zaposlovanje, mag. Bernard Memon. Naslednji dan, 19. aprila ob 10. uri pa pričakujemo na otvoritvi predstavnico Ministrstva RS za digitalno preobrazbo, go. Kristino Valenčič, vršilko dolžnosti generalnega direktorja Direktorata za razvoj digitalnih rešitev in podatkovno ekonomijo ter prof. dr. Deana Korošaka, prorektorja za znanstvenoraziskovalno dejavnost Univerze v Mariboru.

Udeležba na 10. karierni tržnici v živo je za vas popolnoma brezplačna! Število mest je omejeno.

Tako vas vljudno vabimo, da se udeležite vseh aktivnosti, ki jih za vas pripravljamo. Zgrabite priložnost in ne odlašajte s prijavo. 

Plakat

Več novic

Zapri