Oglaševanje

​Univerza v Mariboru je lastnik nepremičnin in skladno s tem je potrebno pred izvajanjem komercialnih in nekomercialnih aktivnosti na nepremičninah Univerze v Mariboru pridobiti soglasje lastnika glede uporabe nepremičnin Univerze v Mariboru.

 

Možno je urejeno in ažurno oglaševanje na vseh nepremičninah Univerze v Mariboru. Omogočamo najem oglasnega prostora za plakate vseh formatov, deljenje letakov, oglaševalska stojala (predalčniki), LCD zasloni in najem skupnih večnamenskih prostorov za izvajanje promocije. Možnost  tedenskega, mesečnega  najema ali po dogovoru. Nudimo ugodnosti za daljši najem oglasnih prostorov. 


Reklamni material prevzamejo in ustrezno namestijo pooblaščene osebe oglaševanja, vi ga samo dostavite na naslov Univerza v Mariboru, Oglaševanje, Slomškov trg 15, 2000 Maribor.


Oglasni prostori (oglasne deske, LCD zasloni, predalčniki,..) so na frekventnih mestih in si jih zato ogleda ogromno število študentov. Na vseh članicah Univerze v Mariboru je preko 150 komercialnih oglasnih desk, 16 LCD zaslonov,…


 Vaš morebitni oglasni prostor si bo ogledalo 14 249 študentov, ki obiskujejo fakultete pod okriljem Univerze v Mariboru, vsi zaposleni na članicah Univerze v Mariboru in 2 867 stanovalcev študentskih domov Univerze v Mariboru. 

 

Oglaševanje Univerze v Mariboru pokriva vse članice Univerze v Mariboru (v Mariboru, Krškem, Ljubljani, Kranju in Celju): Ekonomsko poslovna fakulteta, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo, Fakulteta za strojništvo, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo, Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede, Fakulteta za naravoslovje in matematiko, Pedagoška fakulteta, Filozofska fakulteta, Medicinska fakulteta, Pravna fakulteta, Fakulteta za zdravstvene vede, Fakulteta za logistiko v Celju, Fakulteta za energetiko in Fakulteta za logistiko v Krškem, Fakulteta za varnostne vede v Ljubljani, Fakulteta za organizacijske vede v Kranju ter Študentske domove Univerze v Mariboru.


Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.
 
Urednik strani: Primož Šajher

 Kontakt


E-naslov:
oglasevanje@um.si

Telefon:
02 2355 345
031 651 353
 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava