CEPILNI DAN UM
Datum objave: 18. 11. 2021


 CEPILNI DAN UM bo potekal 20. 11. 2021.


Na Univerzi v Mariboru se trudimo odgovorno in ustrezno izvajati pedagoški, raziskovalni in delovni proces. Hkrati se zavedamo tudi svoje vloge v družbi. Zato ponovno za zaposlene in študente Univerze v Mariboru, tokrat tudi za njihove bližnje, organiziramo CEPILNI DAN. Tako ravnamo družbeno odgovorno, saj verjamemo, da lahko le tako skupaj pripomoremo k zajezitvi širjenja koronavirusa in vrnitvi v življenje brez ukrepov ter omejitev.


cepilni-dan-um-716x345.png

 

Cepljenje bo potekalo v ZD Adolfa Drolca, enota Tabor (Jezdarska ulica 10, Maribor).


Možnost parkiranja:

če se boste na cepljenje pripeljali z avtomobilom, je dovoljena uporaba parkirišča znotraj območja obeh srednjih šol (Srednje zdravstvene in kozmetične šole Maribor in II. gimnazije Maribor) na Trgu Miloša Zidanška – dostop z Ljubljanske ulice in parkirišča pri Fakulteti za zdravstvene vede – dostop z Žitne ulice. Zapornice bodo v času cepljenja odprte.


Postopek prijave in odjave:

 1. Prijavite lahko tudi svoje bližnje tako, da izpolnite isti vprašalnik za prijavo zaposlenih, in namesto svojega imena in priimka vpišete podatke prijavljene osebe (izpolnite tudi vse ostale podatke, pri čemer za članico navedete svojo članico):
  1. POVEZAVA ZA PRIJAVO: https://forms.office.com/r/xhP92kTfKb
  2. Tudi če prijavite drugo osebo, bomo vse dodatne informacije pošiljali na vaš elektronski naslov, saj ste prijavo izvedli s svojo digitalno identiteto.
 2. Čas prijave bomo podaljšali do srede, 17. 11. 2021.
 3. V kolikor se želite od cepljenja odjaviti, se odjavite na naslednji povezavi:
  1. https://forms.office.com/r/vUS9ujuH6F
 4. V kolikor želite spremeniti podatke prijave (npr. izbira drugačnega cepiva) se ponovno prijavite na cepljenje (upoštevala se bo vaša zadnja prijava):
  1. https://forms.office.com/r/xhP92kTfKb

 


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava