Poletni jezikovni program v nemškem jeziku
Datum objave: 10. 06. 2021

Oddelek za germanistiko Filozofske fakultete UM v sodelovanju z Nemško službo za akademske izmenjave (DAAD), Poslovno šolo Univerze Edinburgh Napier in Oddelkom za germanistiko Filozofske fakultete na Malti tokrat prvič predstavlja in ponuja poletni jezikovni program »Sommerkursprogramm Deutsch. Sprache, Landeskunde & interkulturelle Begegnung« z jezikovnimi tečaji za različne jezikovne nivoje (od A2.1 do B1.1) in nizom konverzacijskih tečajev ter delavnic z naravnimi govorci nemščine na teme, kot so na primer »Songwriting – Deutschland kennenlernen durch Lieder«, »Gesichter Deutschlands – Interkulturelle Begegnungen und Landeskunde«, »Meetup – Small Talk auf Deutsch«, »Creative Writing – Zeitreise & Reisezeit«, »Deutschlernen mit Apps!«. V bogatem programu se za prav vsakogar najde nekaj!


nem j.png


Jezikovni in konverzacijski tečaji ter delavnice so brezplačni in se izvajajo na daljavo. Vse, kar potrebujete za sodelovanje, je spletna povezava, spletna kamera in delujoči mikrofon, za udeležbo na jezikovnih tečajih pa v nekaj primerih še učbenik. Število udeležencev za posamezne tečaje je omejeno na 12 udeležencev, zato ne odlašajte s prijavo! Prijava je obvezujoča! Po uspešno zaključenem tečaju ali delavnici boste prejeli potrdilo o udeležbi. 


Podrobnejše informacije najdete na naslednji povezavi.


Ne odlašajte s prijavo!

Izberite tečaj ali delavnico in se prijavite na naslovu: judith.hansmeier@guest.um.si ali sasa.jazbec@um.si. Ne pozabite pripisati svoje študijske smeri.


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava