Didakt.UM namig: Učinkovitejši študijski proces ob podpori vsebin delavnic v Moodlu
Datum objave: 13. 11. 2020

Moodle UM je eden od obeh osrednjih spletnih učnih okolij za izpeljavo študijskega procesa na Univerzi v Mariboru v danih razmerah. Omogoča predvsem izdelavo interaktivnih vsebin, spremljanje aktivnosti študentov, nalaganje študijskih gradiv, ocenjevanje znanja in oddajanje domačih nalog.

 

Pod okriljem Centra za podporo poučevanju UM je nastalo 5 delavnic na daljavo, v katerih smo obravnavali različne napredne možnosti za nadgradnjo učnih enot v Moodlu UM. Zaradi povečanega zanimanja bodo vsebine delavnic ponovno na voljo, in sicer od 13. novembra 2020 naprej. Tokratna aktivacija pa bo vendarle nekoliko drugačna, saj smo delavnice prilagodili za samostojen ogled vsebin, onemogočena pa bo oddaja nalog in pridobitev značk. Pripravljene vsebine:


uvodna_5znack.png

Izvajalcem študijskega procesa ostaja na voljo tudi Šablona učne enote v Moodlu UM, več gradiv na temo poučevanja na daljavo v izrednih razmerah in individualno svetovanje sodelavcev Centra za podporo poučevanju UM.

Center_logoMS.png


Več namigov, novic in aktivnosti Centra za podporo poučevanju UM najdete na spletni strani


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava