Filozofska fakulteta vabi na vpis v MUF in ZUF
Datum objave: 8. 09. 2020

​Vpis na Mini univerzo Filozofske fakultete Univerze v Mariboru: MUF 1 in MUF 2​​


MUF – prva univerza za otroke v Sloveniji – vabi k vpisu v svoja programa MUF 1 (3.-6. razred OŠ) in MUF 2 (7.-9. razred OŠ). Pod sloganom Radovednost je avtocesta do znanja! predavateljice ter predavatelji vsako leto znova dokazujejo, da je znanost možno približati osnovnošolcem. In to na tak način, da uživamo vsi.

Programe najdete na spletni strani http://muf.ff.um.si/, kjer lahko otroke tudi vpišete.


MUF_evalvacija.jpg


Vpis na Zrelo univerzo Filozofske fakultete Univerze v Mariboru: Za radovedne 55+


S programom Zrela univerza Filozofske fakultete UM (ZUF), ki poteka v okviru Centra za vseživljenjsko izobraževanje Filozofske fakultete UM vabimo vas, morebiti vaše starše, stare starše, tete, strice …, vse, ki štejejo nad 55 let, da postanejo študenti Zrele univerza FF UM. Tako starejšim od 55 let tudi v letošnjem študijskem letu ponuja sklop osmih vsebinsko raznolikih predavanj. Predavanja se začenjajo v torek, 13. 10. 2020, zaključijo pa sredi maja. Vljudno vabljeni k vpisu!


Povezava do spletne strani z več informacijami http://zuf.ff.um.si/​.

Program ZUF Maribor se izvaja na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru, Koroška 160. Predavanja so vsak drugi torek v mesecu ob 17h.


Ves program bo potekal v skladu z določili o omejitvi širjenja okužb s Covid 19 in ob upoštevanju aktualnih priporočil ter navodil NIJZ. 


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava