Fakulteta za logistiko z reakreditacijo ACBSP izkazuje svojo odličnost
Datum objave: 13. 02. 2020

Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru je svojo odličnost potrdila z reakreditacijo združenja Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) za naslednjih deset let.


imag2 (002).jpg​​​

 

ACBSP letos praznuje 32 let delovanja. Gre za vodilno organizacijo za akreditacijo izobraževanja na poslovnem področju. S pridobljeno reakreditacijo potrjujejo, da študijski programi Fakultete za logistiko Univerze v Mariboru ustrezajo njihovim strogim izobraževalnim standardom. ACBSP ocenjuje odličnost na podlagi Baldridge modela, ki ocenjuje področje vodenja, strateškega načrtovanja, vzpostavljenih odnosov z okoljem, kakovosti študijskih vsebin in kadra fakultete.


image1 (002).jpg

Prodekanja za izobraževalno dejavnost prof. dr. Maja Fošner je ob uspehu povedala: “Veseli smo, da smo uspeli po letu 2009 ponovno reakreditirati naše študijske programe pri akreditacijski hiši ACBSP. Dokazujemo, da je predanost odličnosti prava pot, saj s tem dajemo prav poseben pečat našim študijskim programom in ustvarjamo boljše priložnosti za naše diplomante. Še naprej si bomo prizadevali, da bomo v svetu prepoznani kot ustanova, ki dosega najvišjo kakovost študijskih programov in ustvarja znanje, ki upravljanje logistike in oskrbovalnih verig dviguje na višji nivo, predvsem pa ob tem ustvarja pogoje za dobrobit celotne družbe". 


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava