Uvajalni teden Univerze v Mariboru v študijskem letu 2019/2020
Datum objave: 19. 09. 2019

​Draga brucka, dragi bruc!​


Pred vami je eno naj​bolj vznemirljivih obdobij vašega življenja – študijska leta. Veseli smo, da ste se odločili ta študijska leta preživeti na Univerzi v Mariboru.


​​​uvajalni teden.png

Če si že zastavljate vprašanja, v katerih prostorih bo potekal vaš študij, kje boste​ lahko iskali študijsko gradivo, kje bo najlaže poiskati bodoče profesorje, tutorja študenta, strokovnega delavca v referatu in še koga, ki vam bo lahko priskočil na pomoč, saj vam ni vsee​​no, kako boste vstopili v akademski svet, če vas zanima, kaj vse boste lahko organizirano počeli po urah v predavalnici, potem je uvajalni teden za bruce in brucke kot nalašč za vas.


Kdaj?

Od ponedeljka, 23. 9. 2019 do petka, 27. 9. 2019.


Kje?

Na različnih lokacijah Univerze v Mariboru, ki jih najdete v pro​gramu.


Čemu?

Za čim hitrejši in uspešnejši začetek študija z radovednim, ustvarjalnim in inovativnim spoznavanjem vsega novega - seveda s končnim ciljem, da uspešno zaključite študij in suvereno vstopite na trg dela.


Obvezno?

Zelo priporočljivo, zato pridite.


Dobrodošli!V četrtek, 26. 9. bodo potekale aktivnosti na Rektoratu Univerze v Mariboru na Slomšk​ovem trgu 15. Med drugim bo ob 12. uri nastopil tudi stand-up komik in diplomirani kemijski inženir Aleš Novak z monologom Diplomirajte! To staršem veliko pomeni.

 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava