5. karierna tržnica v živo
Datum objave: 19. 04. 2018

Karierni center Univerze v Mariboru je 18. aprila 2018 v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OS Maribor in OS Ptuj, ponovno uspešno izpeljal že tradicionalni dogodek, ki študentom in diplomantom Univerze v Mariboru ter mladim iskalcem zaposlitve zagotoviti priložnost, da vzpostavijo prvi osebni stik s potencialnimi delodajalci.


5. karierna tržnica v živo je bila odlično obiskana in mladim iskalcem zaposlitve je bilo na voljo veliko možnosti za mreženje s potencialnimi delodajalci, za katere je karierna tržnica na mariborski univerzi dobra priložnost, da si zagotovijo vrhunski kader.


Posebna priložnost za mlade iskalce zaposlitve so bili tudi hitri zaposlitveni razgovori, v sklopu katerih so dobili mladi priložnost, da se v kratkem času osebno predstavijo izbranim delodajalcem in jih prepričajo, da so prav oni pravi kandidati za dolgoročno sodelovanje. 


Za čim bolj učinkovit vstop na trg delovne sile in čim lažje prve karierne korake je obiskovalcem bilo na voljo profesionalno fotografiranje za CV.mediaspeed-92 (Small).jpg  mediaspeed-67 (Small).jpg

mediaspeed-149 (Small).jpg  mediaspeed-153 (Small).jpg

Oglejte si fotografije z dogodka 5. karierna tržnica v živo v FOTO GALERIJI. Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava